Links

ELVE Management & Organisatie

Vanuit een inspirerende werkomgeving en in voortdurende samenspraak en wisselwerking met de opdrachtgever, ontwikkelt en begeleidt ELVE M&O haar projecten. Voornamelijk gericht op internationale kennisuitwisseling, kwaliteits- en verandermanagement. Samenwerking, verantwoordelijkheid en eindresultaat staan steeds centraal. Aanwijsbare verbetering is hierbij het hoofddoel. Een sterk persoonsgerichte benadering is steeds de werkwijze.

contact: Mevr. drs. M. Lejeune

---------

PETC+

PETC+ BV is een trainings- en opleidingsorganisatie, gespecialiseerd in agri-opleidingen

Contact: A. de Ponti

---------

Oog & Blik

Oog & Blik streeft ernaar mensen/bedrijven middels individuele coaching of groepstrainingen een ‘Oog & Blik’ stil te laten staan, met OOG voor zichzelf en met een BLIK op de toekomst.

Jezelf …. Toekomst ….
We gaan kijken naar waar je nu staat en wat je toekomstbeeld is.
Ben je (nog) op de goede weg? Is hét dit? Wat wil je eigenlijk écht? Zijn de keuzes die je ooit maakte nog de juiste? Moet je een ander pad inslaan? Hoe functioneer je naar jezelf toe of richting de ander? Waar/wat is je passie? …
Allemaal vragen waar je antwoorden op kunt krijgen om vervolgens de juiste, goed overwogen keuzes en stappen te maken richting de toekomst. Met een duidelijk doel en een duidelijke eindbestemming voor ogen.

Contact: mevr. N. Verheijen

---------